Wie maakt de stad natuurlijker?

Stadsgoud 2017 stadsgoud-groeneloper.png © Paul van der Veer

Maastricht natuurlijker

De vorige editie van Stadsgoud ligt alweer een tijdje achter ons. Tijd voor een nieuwe pitch! Hou de website in de gaten voor meer informatie. Binnenkort kun je je inschrijven met geweldige ideeën.  

Van wie is Stadsgoud?

Stadsgoud is een initiatief van het Elisabeth Strouven Fonds . Elisabeth Strouven wil hulp en bijstand verlenen en bijdragen aan het welzijn en de ontwikkeling van burgers en samenleving in Maastricht en omstreken. De stichting doet dat door financieel bij te dragen aan projecten van organisaties en instellingen die actief zijn in de sociaal-maatschappelijke en culturele sector. Hierdoor kunnen initiatieven tot bloei komen en bijdragen aan een goed functionerende, leefbare samenleving.

Goed initiatief?

Deel het via Facebook, Twitter en Pinterest

30 dagen methode

07 november 2015

Als je een gewoonte wilt veranderen, lukt dat indien je het 30 dagen volhoudt. Deze wijsheid geldt voor persoonlijke discipline, maar waarschijnlijk ook voor de gewoonten van een hele wijk of stad.

Lees verder

Beproefde Stads-Ideeën

08 juli 2015

Als de meest innovatieve steden in de wereld hun nieuwe en goede ideeën nu eens zouden delen? Welnu, dat gebeurt.

Lees verder

Besticker je Brievenbus

24 juli 2015

Goeie ideeën zijn meestal oersimpel. Zoals het lenen van de fietsenpomp. Maar zo'n minimaal idee kan enorme gevolgen hebben.

Lees verder